NYTT FUKKING ÅR!

Nu är det nytt år! Det låter helt fel... 2011.... XD
Men nu ska jag berätta vad som har hänt den senaste månaden eftersom jag har glömt bort att jag hade en blogg (A)... Jo, Först och främst så går jag på p-piller som ni nu vet, de gjorde mig illa mående den första veckan... Men det blev bättre och nu mår jag inte dåligt alls :)
Sedan har jag umgåts ganska(?) mycket med Viking♥, men just nu är han i Tunisien så jag kan inte träffa honom på en vecka *sadface*.... Aja! Sedan har man rest till ungdomsmottagningen ett fåtal gånger.... Och det är jag inte så där jätte stolt över.

Nyåret har iaf varit bra! Firade det hemma med Angelina och Ajumi! Vi pratade om allt mellan himmel och jord sedan vid tolv slaget drack vi schampange :). Jag drack lite för mycket så jag blev lite snurrig.... Sedan hämtade vi upp Allen som hade druckigt MYCKET mer än jag! Men vi hade det trevligt iaf. Sprang ifrån polisen osv (A)... De var överallt! Fast om dom hade tagit en och frågat varför man går så vingligt (fast jag gick skapligt rakt) så är det bara att skylla på den djupa snön, det är fan omöjligt att gå rakt i den fast man är nykter! xD
Allen drog dock hem där vid 2? Och vi gick och lade oss vid 5 tiden.. Mamma orkade inte höra vårat snack längre XD.
Men innan vi gick och lade oss så porrade jag och Ajumis oss lite.
Vi har kommit på en mästerplan på hurvi ska få våra små pojkar kåta ;).
Ni får en liten smygtitt: Jag och ajumi i en soffa i underkläder och leker lite lebbar... Mer än så säger jag inte♥

2010 var ändå ett ganska ok år.
Gick på två underbara konvent med ett par underbara vänner och jag träffade mitt livs kärlek också♥!
Dessutom fick jag några nya vänner också :). Dock bråkade jag ganska mycket med några kompisar och gjorde slut med Fredrik. Men två månader senare så träffade jag Viking så det löste sig♥!
Även fast detta år har varit fäldigt fint, så har jag varit ledsnare än någonsin.. Detta år är nog det mest sorgsna jag varit med om. Självklart har det varit ljusa och underbara stunder, men det har tyvärr varit fler jobbiga och ledsna detta år..

Men jag hoppas att 2011 blir ett ännu bättre år om inte Allens förutsägelse går i uppfyllelse! För då blir detta år inte så roligt.... Men det löser dig nu för de flesta.
Sedan blir jag 16 om exakt en månad!

Aja, finns inte mkt mer att skriva... Men vi syns :)

RSS 2.0